11.9.06

Τελικά, τίποτα δεν είναι παράλογο

Η Iσραηλινή αεροπορία βομβάρδισε όλες τις οδικές αρτηρίες που ενώνουν την Αθήνα με την υπόλοιπη Ελλάδα ύστερα από πληροφορίες ότι μαχητές της Χεσ(ε)μπ(λ)ολ(ικ)α κρυβόντουσαν κάτω απο τις γέφυρες για να αποφύγουν τον καύσωνα.Υποκινητές τους είναι Αθηναίοι υπήκοοι που αποφάσισαν να πάρουν τον έλεγχο της πόλης στα χέρια τους και να μην αφήσουν τους αδειούχους να επιστρέψουν και να καταστρέψουν την κατεστραμένη πόλη....Η κυβέρνηση άφησε τους δημόσιους κλιματιζόμενους χώρους ανοιχτούς για να αναζητήσουν προστασία όλοι όσοι μακιγιαρίστικαν και ντύθηκαν με κελεμπίες και με τα λοιπά ενδυματολογικά χαρακτηριστικά της οργάνωσης....Παράλληλα το Ισραήλ ανακοίνωσε οτι δεν θα αποκλείσει το λιμάνι του Πειραιά και τον υπόλοιπο Σαρωνικό κόλπο γιατί είναι αμφίβολλο εαν τα καράβια λόγω ταχύτητας και των συνεχών ματαιώσεων στα δρομολόγια τους θα μπορέσουν να φτάσουν στο λιμάνι.....Ετσι, συμφωνα με απόρρητο κυβερνητικό σχέδιο, με τον απόπλου απο την Σαντορίνη θα πάνε σε κανα δυο κοντινά νησιά για να πάρουν και άλλους μαζοχιστές που επιμένουν να περιπλανώνται μέσα σε πλοίο, μετά όλοι μαζί θα κάνουν Χριστούγεννα εν πλω και στην σόδα απο το αρνάκι του Πάσχα θα έχουν καταπλεύσει στην Ρόδο για το επόμενο καλοκαίρι.

Τελικά τίποτα δεν είναι παράλογο.

Μερικοί αηδιασμένοι Αθηναίοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Οι επαφές με τους εδω Αραβες φοιτητές υπήρχαν και έτσι με την βοήθεια και των Ισραηλινών το σχέδιο έδεσε. Οι Ισραηλινοί βέβαια δεν είχαν και τίποτα να χάσουν. Απεναντίας. Είχαν και κάτι αποθηκούλες με βόμβες που έπρεπε να ξεστοκαριστούν.
Ναι έτσι το κάνουν. Με προγραμματισμό. Πρώτα βομβαρδίζουμε τους πάντες και τα πάντα, ξεστοκάρουμε, μετά αστάρωμα, βάψιμο η αποθήκη και πάλι την γεμίζουμε με βοβμβούλες.
Απλά τα πράγματα........
Οχι βέβαια οτι και οι Αθηναίοι που πήγαν για διακοπές έχουν πρόβλημα. Το αντίθετο. Αφορμή ζήταγαν για να μην γυρίσουν πίσω.
Η κυβέρνηση απο την άλλη χρόνια έψαχνε για μια τέτοια ευκαιρία. Ούτε διαβήματα έκανε ούτε τίποτα. Το θεώρησε σαν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να επανατοποθετήσει τους «πρόσφυγες» Αθηναίους στις εκλογικές περιφέριες που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Εστειλε και αντίστοιχο αίτημα στα υπόλοιπα ευρωπεικά αφεντικά για οικονομική ενίσχυση. Λογικό μια και οι ημέτεροι θα χρειαστούν ρευστό για βίλλες και μερσεντέ.
Οι απανταχού οικοπεδοφαγομεσίτες και συνεργάτες Α.Ε. άδραξαν την ευκαιρία και ανέβασαν τις τιμές ενώ επαναδρομολογήθηκαν όλες οι επι χρήμασι δίμετρες ξανθομελαχρινές οικιακές βοηθοί για να καλύψουν την νεα τάξη πραγμάτων. Αβάδιστα και αβίαστα.

Η τσιμεντονεφούπολη στο βάθος αρχίζει να χαμογελά πονηρά, ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει προηγούμενη του δήλωση: «Ε, αυτή είναι η Ελλάδα βρε αδερφέ, τι να κάνουμε;» και ο γραφών αναζητά λύτρωση στο πληκτρολόγιο του.

Ο μόνος χαμένος είναι ο Οργανισμός Ταλαιπωρίας Ελλήνων (Ο.Τ.Ε.) ο οποίος δεν έχει τις οδικές προσβάσεις για να μεταφέρει τα DSLΑΜ κυκλώματα στην επαρχία μια και στην Αθήνα πλέον περρισεύουν. Η αντιπολίτευση, απο εβδομάδα, θα κατηγορήσει την κυβέρνηση για ολιγωρία στην εφαρμογή της τηλεργασίας των πρώην Αθηναίων και οι τελευταίοι θα απολαύσουν ακόμα ενα φραπεδάκι χαλάρωσης.....



Κοινωνικός Προβληματισμός.


Εαν θέλω να ανακατέψω τον φραπέ μου, το καλαμάκι το στρέφω δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα; Ο ιδιος προβληματισμός ισχύει εαν παραγγείλω φρέντο;